Despre noi

depre noi- website
Ai nevoie de corpuri de iluminat LED pentru locuința sau biroul tău?
Vrei o soluție calitativă și unică în ceea ce privește designul?

The spark of inspiration shines bright as the light of the future.

ghilimele-2

Cine suntem?

Înființată în 2016, PROFILISTLED ™ este unul dintre cei mai promițători furnizori la nivel mondial de soluții pentru sisteme de iluminat. Societatea cu sediul în Istanbul combină peste 25 de ani de experiență în industrie cu putere inovatoare, alimentată de o echipă exceptionala, agila si foarte motivata.

Tehnologiile noastre avansate de fabricație și proiectele de perspectivă se potrivesc perfect cu cerințele ridicate ale arhitecturii moderne și ale mediilor de afaceri. Prin urmare, garantăm o calitate de primă clasă și o gamă mereu în creștere de produse unice, în condiții extrem de favorabile. Întrucât serviciul complet este pentru noi ceva normal, ne considerăm partenerul dumneavoastră de încredere pentru fiecare proiect de iluminat – de la primul gând vizionar până la finalizarea cu succes.

Primii pași ca retailer mic, dar ambițios pentru produse de iluminat

· Înființarea primei linii de producție proprie în Istanbul
· Specializare în soluții personalizate

 Soluțiile pentru iluminat devin următoarea provocare uimitoare pentru echipa noastră profesionistă si  dedicată

· PROFILISTLED™ este fondată ca un nou brand pentru soluții de sisteme de iluminat
· Conversie completă în tehnologii moderne cu LED și profiluri de aluminiu

· PROFILISTLED™ intră pe piața europeană
· Deschiderea unei noi unități de producție de ultimă generație, dedicată exclusiv soluțiilor complete pentru industria hotelieră și ospitalitate

Primii pași ca retailer mic, dar ambițios pentru produse de iluminat

 

·Înființarea primei linii de producție proprie în Istanbul
·Specializare în soluții personalizate

 Soluțiile pentru iluminat devin următoarea provocare uimitoare pentru echipa noastră profesionistă si  dedicată

 

·PROFILISTLED™ este fondată ca un nou brand pentru soluții de sisteme de iluminat
·Conversie completă în tehnologii moderne cu LED și profiluri de aluminiu

·PROFILISTLED™ intră pe piața europeană
· Deschiderea unei noi unități de producție de ultimă generație, dedicată exclusiv soluțiilor complete pentru industria hotelieră și ospitalitate

MISIUNE

Combinarea raționalității și emoțiilor în viața de afaceri de zi cu zi nu este o contradicție în termeni pentru noi. De fapt, numai datorită acestei simbioze putem obține o valoare adăugată reală pentru clienții și partenerii noștri și vom dezvolta în continuare fascinația iluminatului arhitectural într-un mod orientat spre viitor. În spatele acestuia este o echipă extrem de versatilă, cu excepția specialiștilor, care se ocupă și de întrebări periferice precum fizică, psihologie, electricitate, construcții, mediu sau optică și se bazează pe un schimb strâns de experiență cu partenerii noștri din arhitectură, design interior și management de proiecte. Acesta este singurul mod în care suntem capabili să dezvoltăm produse și proiecte unice, care, de asemenea, dorim să fie înțelese ca opere de artă. Poate părea poetic, dar este doar consecința logică a concentrării noastre constante asupra elementelor esențiale:

Valori esențiale

Încredere

Casuta-valori

Prin acordarea unei garanții de 5 ani pentru produsele noastre standard, ne susținem fără compromisuri standardele de calitate autoimpuse și, în același timp, stabilim noi standarde în industria noastră. 

Tehnologie

Casuta-valori

PROFILISTLED™ a fost prima companie care a oferit LED liniar în formate mari – și extindem continuu acest avantaj. 

Design

Casuta-valori

Întotdeauna la zi și uneori cu un pas înainte de tendință, designerii noștri de produse se bazează în întregime pe interacțiunea constructivă a ultimelor posibilități tehnice, creativitate individuală și experiență valoroasă din soluții specifice clienților. 

Servicii

Casuta-valori

Timpul scurt de livrare de maxim 10 zile lucrătoare pentru majoritatea produselor noastre, precum și consultanța personală și specifică pentru clienți, de la planificarea proiectului până la instalare și întreținere, fac parte din cursul obișnuit al activității noastre. 

Siguranță

Casuta-valori

Toate corpurile de iluminat de la PROFILISTLED ™ respectă standardul actual de siguranță și sunt adaptate continuu la cele mai recente reglementări și cerințe de siguranță. 

viziune

O lume în care designul corpurilor de iluminat reflectă personalitatea spațiului său este lumea noastră. În calitate de furnizor internațional preferat de sisteme de iluminat personalizate bazate pe LED, suntem cunoscuți pentru soluții extraordinar de eficiente, inovatoare și fiabile, care îndeplinesc toate cerințele pentru iluminat decorativ, comercial, pentru birouri și spații cu amănuntul. Pe baza cunoștințelor și abilităților 100% independente, precum și a celui mai înalt nivel de angajament personal, ne considerăm un partener profesionist pentru arhitecți, ingineri de construcții și designeri de interior cu scopul de a crea frumusețe împreună. Pentru noi, sustenabilitatea ecologică și cele mai ridicate solicitări de rentabilitate a produselor noastre avansate sunt la fel de naturale pentru noi, precum relațiile cu clienții pe termen lung și serviciile complete.

filozofie

1

Make your idea visible!

Dacă lumina naturală este cel mai bun tovarăș într-un spațiu deschis, atunci dorim ca luminile noastre să facă parte din spațiile făcute de om cu același nivel de armonie.

Cu alte cuvinte, abordăm nu numai la temperaturi stabile în culori fiabile și corespondență strictă cu estetica arhitecturală, ci și integritate sinceră și încredere ca pietre de temelie ale activității noastre antreprenoriale.

2

Bring light to the future!

Pentru o lume durabilă de mâine, tehnologia LED este de o importanță crucială iar întreaga noastră echipă  este ferm convinsă de acest lucru.

Acesta este motivul pentru care ne-am propus să promovăm utilizarea energiilor regenerabile prin reducerea costurilor, creșterea performanței și creșterea gradului de conștientizare cu privire la alegerea iluminatului optim.

3

Discover beauty!

Dacă magia lucrurilor se află în detalii, atunci vrem să le punem holistic în lumina potrivită.

De aceea, echipa noastră de proiectare are inspirație și creativitate, inginerii noștri extind în permanență barierele dezvoltării produselor – și de aceea este o plăcere pentru noi să facem lumea un pic mai frumoasă în strânsă colaborare cu partenerii noștri.

+40318604725 / +40318604701

Charles de Gaulle nr. 15, etaj 3, sectorul 1 Bucuresti