Înființată în 2016, PROFILISTLED ™ este unul dintre cei mai promițători furnizori la nivel mondial de soluții pentru sisteme de iluminat. Societatea cu sediul în Istanbul combină peste 25 de ani de experiență în industrie cu putere inovatoare, alimentată de o echipă exceptionala, agila si foarte motivata.

Tehnologiile noastre avansate de fabricație și proiectele de perspectivă se potrivesc perfect cu cerințele ridicate ale arhitecturii moderne și ale mediilor de afaceri. Prin urmare, garantăm o calitate de primă clasă și o gamă mereu în creștere de produse unice, în condiții extrem de favorabile. Întrucât serviciul complet este pentru noi ceva normal, ne considerăm partenerul dumneavoastră de încredere pentru fiecare proiect de iluminat – de la primul gând vizionar până la finalizarea cu succes.

1994 – Primii pași ca retailer mic, dar ambițios pentru produse de iluminat

2005 – Înființarea primei linii de producție proprie în Istanbul · Specializare în soluții personalizate

2008 – Soluțiile pentru iluminat devin următoarea provocare uimitoare pentru echipa noastră profesionistă si dedicată

2016 – PROFILISTLED™ este fondată ca un nou brand pentru soluții de sisteme de iluminat. Conversie completă în tehnologii moderne cu LED și profiluri de aluminiu

2020 –  PROFILISTLED™ intră pe piața europeană, deschiderea unei noi unități de producție de ultimă generație, dedicată exclusiv soluțiilor complete pentru industria hotelieră și ospitalitate

 

Misiunea

Combinarea raționalității și emoțiilor în viața de afaceri de zi cu zi nu este o contradicție în termeni pentru noi. De fapt, numai datorită acestei simbioze putem obține o valoare adăugată reală pentru clienții și partenerii noștri și vom dezvolta în continuare fascinația iluminatului arhitectural într-un mod orientat spre viitor. În spatele acestuia este o echipă extrem de versatilă, cu excepția specialiștilor, care se ocupă și de întrebări periferice precum fizică, psihologie, electricitate, construcții, mediu sau optică și se bazează pe un schimb strâns de experiență cu partenerii noștri din arhitectură, design interior și management de proiecte. Acesta este singurul mod în care suntem capabili să dezvoltăm produse și proiecte unice, care, de asemenea, dorim să fie înțelese ca opere de artă. Poate părea poetic, dar este doar consecința logică a concentrării noastre constante asupra elementelor esențiale.

 

Valori esențiale

Încredere – Prin acordarea unei garanții de 5 ani pentru produsele noastre standard, ne susținem fără compromisuri standardele de calitate autoimpuse și, în același timp, stabilim noi standarde în industria noastră.

Tehnologie – PROFILISTLED™ a fost prima companie care a oferit LED liniar în formate mari – și extindem continuu acest avantaj.

Design – Întotdeauna la zi și uneori cu un pas înainte de tendință, designerii noștri de produse se bazează în întregime pe interacțiunea constructivă a ultimelor posibilități tehnice, creativitate individuală și experiență valoroasă din soluții specifice clienților.

Servicii – Timpul scurt de livrare de maxim 10 zile lucrătoare pentru majoritatea produselor noastre, precum și consultanța personală și specifică pentru clienți, de la planificarea proiectului până la instalare și întreținere, fac parte din cursul obișnuit al activității noastre.

Siguranță – Toate corpurile de iluminat de la PROFILISTLED ™ respectă standardul actual de siguranță și sunt adaptate continuu la cele mai recente reglementări și cerințe de siguranță.