DN1 Value Center

Mall-urile de mici dimensiuni se abordează diferit de cele mai mari din punctul de vedere al iluminatului. Într-un astfel de boutique mall, clienții sunt mult mai interesați de design-ul general și de senzația pe care o lasă spațiul. Chiar dacă se află lângă cea mai circulată șosea din România, acest mall are clientela selectă a suburbiilor adiacente. Ștacheta a fost așadar sus pentru food court, un spațiu care trebuie să replice atmosfera restaurantelor upscale din oraș. Am folosit CYLINDER, RONA, dar și corpuri de iluminat custom, făcute special pentru acest spațiu. Senzația pe care o au clienții acestei scheme de iluminare este una de vacanță, de libertate și de timp care trece încet, pe îndelete.

 

Nume proiect

DN1 Value Center

Arhitect

Ama Design

Client

Categorie

Centru comercial

Locație

Ilfov/România

An

2019