Iluminat liniar cu LED

Categorii produse

Filtrare produse

Corpuri de iluminat Liniar cu LED

ProfilistLED pune la dispoziția clienților corpuri de iluminat liniar cu LED la prețuri atractive. Gama cuprinde: profile led hotel, profile led office și profile centre comerciale, precum și profile led restaurant / cafenea și alte profile led personalizate. Clienții interesați pot alege cu încredere sursa de iluminare pe care o preferă și liniile de design care se potrivesc stilului încăperii în care urmează să fie montate. Indiferent că este vorba de un proiect arhitectural minimalist sau proiecte de tip HORECA, profulul LED poate fi adaptat conform proiectului.

Gama de corpuri de iluminat liniar cu LED cuprinde și modele cu design specific, expresiv și unic, iar formele din care puteți alege sunt inedite. Multe dintre acestea se potrivesc foarte bine cu birouri moderne sau clădiri de birouri, spitale sau clinici și oferă posibilitatea creării unor lunii de lumină deosebite.

La cerere, se poate opta pentru o sursă de iluminare discretă sau remarcabilă și pentru un montaj suspendat sau direct pe diverse suprafețe. Pentru că fiecare proiect diferă și fiecare concept trebuie să corespundă unor cerințe specifice, vă putem pune la diposizie și un profil potrivit montajului înglobat, care vă fi incastrat în plafon. Acesta va avea o ramă laterală și cleme pentru montaj.

Pentru fiecare cerere avem posibilitatea să vă oferim un profil ușor de armonizat cu spațiul în care urmează să fie utilizat și potrivit pentru un hotel, un birou sau chiar și un centru comercial. Având dimensiuni mici și fiind foarte ușor de utlizat, fiecare corp de iluminat se va utiliza cu ușurință.

Gama variată de corpuri de iluminat liniar cu LED cuprinde diverse modele adaptate nevoilor și proiectului fiecărui client. Se va ține cont de specificațiile tehnice și de nevoile clienților, iar în funcție de proiect veți primi și o ofertă de preț. Oferta personalizată va fi trimisă în funcție de fiecare proiect custom made.