Vodafone

Proiectul de iluminat a sediului Vodafone Bucuresti este un pilon de susținere a portofoliului nostru, mai ales în ceea ce privește utilizarea profilului din aluminiu extrudat anodizat liniar echipat LED, BIGGER, avand 22.5 cm latime si 3.8 cm inaltime si policarbonat satinat opal, fiind cel mai lat profil de pe piata europeana. L-am implementata încastrat în plafon, debitat si personalizat la cote , pentru a crea linii arhitecturale și o atmosferă de iluminare unică, extrem de plăcută. Rezultatul este unul de exceptie, foarte atractiv, si optim în ceea ce privește iluminarea. O solutie de iluminat recomandata pentru altfel de proiect de avengura cu o functionare si un confort sporit.

Nume proiect

Vodafone

Arhitect

Constantin Ciurea

Client

Bogart

Categorie

Birou

Locație

București/România

An

2016

Produse utilizate